Meny

Inställt land:
Lysiq Lysiq logotype

15 W Magnetiskt mobilfäste med trådlös laddare

Usams Ultra-Slim Magnetiskt Billaddare 15W – Svart

Art.nr: 1255

I lager

  • Använd i bil eller i hemmet
  • Snabb 15W trådlös laddning
  • 360° roterbar kula
  • Drivs via USB

143,20 kr inkl. moms

  • ⭐️ Snabb leverans
  • ⭐️ Skickas från Sverige
  • ⭐️ Fri frakt från 699 kr

Beskrivning

USAMS US-CD164 Ultra-Slim Magnetic Car Wireless Charger är en laddare för smartphones som har stöd för trådlös laddning. Fästet monteras smidigt i bilens luftventiler/ventilationsgaller. Laddar effektivt och snabbt upp till 15 W. De starka integrerade magneterna är designade för att även på guppiga vägar kunna hålla uppe iPhone 12 och senare modeller, men även andra telefoner från exempelvis Samsung, Huawei och liknande kan hållas uppe med den medföljande metallringen som du då fäster på ditt mobilskal. Det moderna och diskreta utseendet gör att den passar bra i de flesta interiörer. Hållaren har en 360° roterande kula för att justera betraktningsvinklarna efter personligt behov.

För att driva laddaren behöver den anslutas till ett USB-uttag. Det rekommenderas att använda en 2-3 A USB-port för att stöda supersnabb trådlös laddning.

Även för användning utanför bilen

Laddningsplattan kan tas av från fästet, vilket gör att den även kan användas på andra ställen än i bilen. Ladda samtidigt som du spelar, kollar på film eller medan du har samtal utan att behöva koppla in något i mobilens laddningsporten. Den roterbara designen gör att du själv kan bestämma den vinkel som är bekvämast.

OBS, trådlös laddning kräver att ditt skal inte är av metall, då material så som aluminium inte släpper igenom laddningen. Använd inte för tjocka mobilskal då dessa kan försämra anslutningen och fästningen. Tunna skal av plast eller silikon fungerar i många fall bäst för trådlös laddning.

US CD164 Ultra Slim Magnetic Car Wireless Charger 2 -

 

 

Ytterligare information

Vikt 0,113 kg
Dimensioner 95 × 45 × 150 mm
Varumärke

Usams

Mått

57×27 mm

Drivs med

USB-A (DC 5 V)

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Usams Ultra-Slim Magnetiskt Billaddare 15W – Svart”